ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το Brandgreece.gr δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την Ελλάδα και αποτελεί ιδέα του ξεναγού Ιωάννη Γιαννουράκου, ο οποίος μέσα από το πλούσιο και εμπνευσμένο φωτογραφικό του υλικό παρουσιάζει τις φανερές αλλά και τις κρυφές ομορφιές της.

Ο Ιωάννης Γιαννουράκος αποφοίτησε από την Σχολή Ξεναγών Αθήνων το 1995. Έκτοτε ξεναγεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, την πόλη του Βερολίνου και το Μουσείο του Βωμού της Περγάμου.

Παράλληλα με την εξάσκηση του επαγγέλματος του σπούδασε graphic design, φωτογραφία και ενσωμάτωσε στην εικοσαετή εμπειρία ξενάγησης τις νέες τεχνολογίες. Οι τουριστικές υπηρεσίες και τα προϊόντα τους παρουσιάζονται με αμεσότητα έτσι ώστε το ενδιαφερόμενο κοινό να λαμβάνει ένα ξεκάθαρο μύνημα. Πρόκειται για εκείνον τον συνδοιασμό υπηρεσιών που συμβάλλει αποφασιστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Χάρη στο πλούσιο portfolio με ικανό φωτογραφικό υλικό δημιουργείται ένα ξεχωριστό διαφημιστικό υλικό (καρτ ποστάλ, flyers και καταλόγοι). Το σημαντικότερο προιόν αποτελούν οι παρουσιάσεις για την προβολή μιας περιοχής, ενός τουριστικού προορισμού ή ακόμα και ενός προϊόντος κατά κύριο λόγο σε εκθέσεις του εξωτερικού.